Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

0
172
Ziua Mondială a Proprietăţii
Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Începând cu anul 2000, Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale instituită pe 26 aprilie de Organizaţia Mondială a Proprietăţii Intelectuale, ne ofera o oportunitate unică în fiecare an pentru a serba rolul artei, al inventivităţii, al inovaţiei la edificarea unei lumi mai bune.

În fiecare an, acest eveniment are o anumită tema. În acest an, tema este Get up, stand up. For music. Varietatea genurilor muzicale de care ne bucurăm zilnic provine din inspiraţia şi eforturile a mii de oameni. Este vorba de compozitori, muzicieni, producători, ingineri, editori, etc. Dezvoltarea tehnologică a condus la apariţia unor noi modele de afaceri. Ele au generat o accesibilitate fără precedent la diferite stiluri şi genuri muzicale.

Ca în fiecare an, UPFR, UPVR si AIMR sprijină promovarea proprietăţii intelectuale şi consolidarea rolului Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale în vederea dezvoltării unui sistem internaţional eficient şi echilibrat de proprietate intelectuală care să favorizeze inovaţia şi creativitatea.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.