YouTube fără reclame. Serviciul este disponibil doar pe bază de abonament

0
266

youtube-contra-cost-gigantul-pregateste-un-serviciu-muzical-pe-baza-de-abonament-platit-232360Portalul online YouTube, filială a grupului Google, va lansa un serviciu pe bază de abonament fără clipuri publicitare în timpul accesării acestuia, au declarat surse implicate în proiect, citate de AFP.

YouTube a început să contacteze firmele partenere care produc videoclipuri pentru a le informa despre această nouă modalitate de difuzare a clipurilor video, ce va putea fi accesată pe bază de abonament săptămânal, oferind internauților o mai bună posibilitate de utilizare a YouTube în raport cu nevoile lor, transmite France Press, preluat de Agerpres.
Deocamdată nu se cunosc prețurile abonamentelor și nici data lansării acestui serviciu. Acesta urmărește în același timp să valorifice mai bine munca producătorilor de videoclipuri.

Canalul, inițial o platformă pentru publicarea clipurilor realizate de amatori, se bazează astăzi pe distribuirea gratuită a videoclipurilor. El se finanțează din clipurile publicitare distribuite pe site-ul web.

Un oficial al canalului a refuzat să dea detalii despre acest proiect. El a subliniat că responsabilii YouTube au în vedere mai multe oportunități pentru ca fanii platformei să se bucure de conținutul oferit. Astfel creatorii videoclipurilor vor câștiga mai mulți bani din produsele lor.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.