„Viva España!“ la Muzeul Olteniei

0
120
Mască individulă la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Viva EspanaSecţia de Istorie-Arheologie a Muzeului Olteniei va găzdui sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 19.00, o seară de muzică spaniolă pentru voce şi chitară, „Viva Espana!“.

În cadrul evenimentului care face parte din Festivalul Internaţional „Craiova Muzicală“ îşi vor da concursul mezzosoprana Claudia Codreanu şi la chitară Costin Soare.

Cei doi artişti au început colaborarea în vara anului 2010. Primul lor proiect este un recital de muzică spaniolă (Sor, Lorca, de Falla, Tarrega). Acesta a putut fi audiat atât de publicul din Bucureşti, cât şi în ţară. (Constanţa, Râmnicu Vâlcea, Focşani, Odorheiu Secuiesc, Râşnov, Cisnădie).

Un al doilea proiect, cu un repertoriu mai eterogen, intitulat „O voce. O lăută. O chitară“, cu muzică de Dowland, Giuliani, Castelnuovo-Tedesco, Enescu, a fost prezentat în sălile filarmonicilor şi centrelor culturale din ţară. Concertul a fost înregistrat de Radio România Muzical. Prin această formulă de duo, cei doi îşi propun să prezinte publicului meloman lucrări consacrate, urmărind însă şi îmbogăţirea repertoriilor cântate în ţară prin lucrări inedite sau în primă audiţie.

Preţul biletului este de opt lei, concertul fiind inclus în abonamentul festivalului.

Sursa: gds.ro

Jurnal Spiritual 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here