UNITER face înscrieri pentru concursul de dramaturgie “Cea mai bună piesă românească a anului 2014”

0
211

concurs-dramaturgie UNITERUniunea Teatrală din România – UNITER anunță că ediția 2014 a Concursului de dramaturgie “Cea mai bună piesă românească a anului” primește piese de teatru pentru înscrierea în competiție până la data de 20 ianuarie 2015 (data poștei).

Potrivit unui comunicat al UNITER, autorii vor trimite piesele prin poștă sau prin depunere individuală la Secretariatul UNITER în format electronic (salvate pe un CD, nu prin e-mail), într-un singur exemplar, nesemnate, cu un motto scurt pe pagina de titlu. Nu se primesc în concurs piese scurte (într-un act), dramatizări, piese publicate sau reprezentate. Textele înscrise în concurs nu se înapoiază.

CD-ul ce conține piesa înscrisă la concurs va fi însoțit de un plic închis.  Vor figura datele de identificare ale autorului (nume, adresă, telefon, e-mail). Același motto de pe pagina de titlu a piesei va fi înscris și pe plicul închis cu datele de identificare. În cazuri bine motivate, piesele pot fi trimise în format dactilografiat, prin poștă sau depuse direct la Secretariatul UNITER.

“Pentru buna desfășurare a Concursului, rugăm să se aleagă varianta trimiterii în format CD”, a comunicat UNITER.

Juriul va anunța piesa câștigătoare la sfârșitul lunii martie 2015. Editura UNITEXT o va publica într-un volum ce va fi lansat la Gala Premiilor din aprilie 2015, moment în care va fi înmânat și premiul.

Potrivit sursei citate, concursul, premiul și tipărirea piesei câștigătoare sunt finanțate prin efortul și sub egida Casei Regale a României.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here