Un proiect realizat de elevi de clasa a IX-a demonstrează că plantele nu cresc în raza de acțiune a internetului wireless (Wi-Fi)

0
236

Cinci eleve de clasa a IX-a din Danemarca au realizat recent un experiment științific care a provocat discuții aprinse în comunitatea științifică. Ele au descoperit că atunci când semințele de creson de grădină sunt plasate în raza de acțiune a internetului wireless (Wi-Fi), ele pur și simplu nu cresc.

wifiWi-Fi conectează dispozitivele electronice la rețelele de calculatoare fără fir (wireless LAN) care utilizează radiații electromagnetice. Acestea sunt instalate în case, școli, birouri, magazine, hoteluri, cafenele, aeroporturi, biblioteci, spitale, clădiri publice și chiar cartiere întregi ale orașelor. Semnalele Wi-Fi sunt, spre deosebire de semnalele TV și radio, suficient de puternice pentru a penetra pereții de beton. Mulți experți în sănătate consideră radiațiile Wi-Fi extrem de periculoase pentru sănătate pe termen lung.

Pe baza datelor științifice existente la momentul actual, mulți experți în sănătate publică cred că este posibil să ne confruntăm cu o epidemie de cancer în viitor, ca urmare a utilizării necontrolate de telefoane mobile și a creșterii expunerii populației la dispozitive fără fir Wi-Fi. Prin urmare, este important ca noi toți și în special copiii, să limităm utilizarea telefoanelor mobile, expunerea la radiațiile Wi-Fi, iar guvernul și industria ar trebui să depună eforturi pentru a descoperi alte modalități de utilizare a dispozitivelor fără fir, fără riscuri atât de crescute de a produce boli grave. ”Trebuie să convingem factorii de decizie că acest risc pentru sănătatea publică nu poate fi subestimat”, a declarat Dr. David Carpenter, decan la Școala de Sănătate Publică, Universitatea de Stat din New York.

Deoarece Wi-Fi este atât de recent, nu au fost încă efectuate studii cu privire la efectele pe termen lung ale sale. Cu toate acestea, mii de studii s-au realizat cu privire la efectele nocive asupra sănătatii ale telefoanelor mobile și stâlpilor de telefonie mobilă. Aceste studii au descoperit că radiatiile telefonului mobil pot cauza cancer!

Experimentul

A început cu o observație și o întrebare. Fetele au observat că, dacă au dormit cu telefoanele mobile lângă cap toată noaptea, au avut de multe ori dificultăți de concentrare la școală a doua zi. Ele au vrut să testeze efectul radiațiilor telefoanelor mobile asupra oamenilor, dar școala lor, Hjallerup School din Danemarca, nu avea echipamentul necesar pentru un astfel de experiment. Așa că au proiectat un experiment prin care să testeze efectul acelorași radiații asupra plantelor.

Elevele au așezat șase tăvi cu semințe de Lepidium sativum, un tip de creson de grădină într-o cameră fără radiații, și șase tăvi cu aceleași semințe într-o altă cameră lângă două routere care, conform calculelor lor, emiteau același tip de radiații ca un telefon mobil obișnuit.

Pe parcursul următoarelor 12 zile, fetele au observat, măsurat, cântărit și fotografiat rezultatele, deși până la sfârșitul experimentului rezultatele au fost evidente – semințele de creson plasate aproape de routere nu a crescut. Multe dintre ele erau fost complet moarte, în timp ce semințele de creson plantate în cealaltă cameră, departe de routere au crescut fără probleme.

Experimentul le-a adus fetelor, onoruri de top într-un concurs de știință regional și a stârnit interesul oamenilor de știință din întreaga lume.

Radiațiile Wi-Fi penetrează corpul, afectează membranele celulare, precum și capacitatea lor de a funcționa în mod corespunzător. Ele deranjează energia naturală a corpului, provoacă stres, oboseală și duce la slăbirea sistemului imunitar. De asemenea, poate provoca dureri de cap, probleme de concentrare, amețeli, anxietate, pierderi de memorie, depresie, hiperactivitate, convulsii, epilepsie, greață, erupții cutanate, insomnie, hipertensiune arterială, leziuni cerebrale, autism, diabet, fibromialgie, infertilitate, malformații congenitale, deteriorarea ADN-ului, leucemie, cancer, etc. (http://safespaceprotection.com/harmful-effects-electromagnetic-fields.aspx)

Copiii sunt deosebit de vulnerabili la radiațiile Wi-Fi, deoarece sistemele și creierul lor nervos sunt încă în dezvoltare. Craniile lor sunt mai subțiri și mai mici, astfel încât radiația pătrunde mai profund în creier. Multe școli folosesc acum Wi-Fi, dar acest lucru afectează negativ capacitatea de învățare a copiilor!

În lumea reală, adevărata dovadă de siguranță este funcționarea sănătoasă a categoriilor celor mai vulnerabile – femeile însărcinate și copiii – atunci când acestea sunt în mod intenționat, inevitabil sau accidental expuse la microunde la niveluri aprobate. Cu toate acestea, un număr tot mai mare de persoane (aproximativ 15%, conform Dr. Magda Havas), inclusiv copiii de peste tot în lume, prezintă simptome de boală după expunerea la niveluri de microunde aprobate de OMS (Organizația Mondială a Sănătății) de la turnuri de transmitere, internet wireless și telefoane mobile. Cercetarea științifică arătat din timp că acest lucru se va întâmpla, mai ales în cazul copiilor, dar Comitetul OMS de stabilire a standardelor pur și simplu nu a făcut apel la datele științifice.

Sursa: beyondblindfold.com

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here