Un nou cântec al lui Michael Jackson a fost lansat pe Twitter

0
111

ac9bcbb0-2481-11e4-8253-af4c2e83fa31_michaelCasa de discuri Epic Records a lansat videoclipul unui cântec al cântăreţului Michael Jackson pe platforma de microblogging Twitter, informează BBC News.

Pentru a promova evenimentul, Twitter a realizat o hartă cu cele mai populare melodii ale regelui pop în diferite ţări din lume.

Cântecul „A Place with no Name” face parte din cel mai recent album postum al cântăreţului, „Xcape”. Materialul include mai multe cântece originale înregistrate de Michael Jackson în perioada 1983-1999.

Puteţi urmări videoclipul AICI

Lansarea videoclipului a avut loc în aceeaşi săptămână în care Twitter a anunţat că intenţionează să aducă „mai multe videoclipuri pe peretele utilizatorilor”. De asemenea, Twitter va încerca să obţină venituri suplimentare din taxarea „spaţiilor promovate”, pe modelul „cost per view”.

„Astfel, clienţii vor fi taxaţi doar atunci când utilizatorul începe să vizualizeze materialul video”, a precizat David Regan, producător TV şi Video al Twitter.

Compania a început să experimenteze cu materialele video în anul 2012, când a permis utilizatorilor să includă în mesajele lor link-uri de pe YouTube. La începutul anului 2013, a lansat aplicaţia Vine, care permite crearea unor clipuri de 6 secunde ce pot fi reluate în „buclă” pe conturile abonaţilor.

Sursa: ro.celebrity.yahoo.com

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.