„Ești lumina care cade pe flori” – Mesaje frumoase de iubire

0
1163

iubirea

„Ești lumina care cade pe flori” – Iubirea în cele mai frumoase mesaje.

Uneori mi se pare că nu ești femeie, ci lumina care cade pe flori. (Virginia Woolf)

Astăzi este o zi în care se sărbătorește iubirea. Eu zic că, de fapt, iubirea se trăiește și nu are nevoie de o zi specială în care să o celebrăm. Sau, dacă totuși am dori să facem acest lucru, am putea fixa ziua iubirii în fiecare zi. Deja am văzut pe rețelele sociale tot felul de comentarii și întrebări despre acest „start al postărilor de Dragobete”, ironii de genul „românește nu sărbătoriți… doar pe stil american sunteți?”. Părerea mea este că nu există un moment bine ales sau rău ales pentru a partaja cu prietenii sentimentul ce te-a cuprins (dacă decizi că vrei să-l spui și altora). Sau pentru a cita ceea ce au spus înțelepții lumii despre emoția iubirii. Momentul cel mai bun este întotdeauna acum.

Citiți și Citate frumoase despre dragoste.

Voi scrie astăzi câteva mesaje de dragoste pentru a întări ceea ce simt. Sunt și eu una dintre miliardele de femei îndrăgostite de cel drag, de viață, de suflete sincere și exprim aceasta prin emoții vibrante și cuvinte. Iubesc obiceiul de a culege florile în această zi, începutul și sfârșitul cărora le este simbol Dragobetele (începutul unui anotimp și sfârșitul plăcerilor lumești pentru că începe Postul Paștelui), ritualul logodnei tinerilor care se iubesc, păsările care-și aleg perechea și încep construirea unui cuib, cuvintele frumoase care izvorăsc din dragostea ce-o porți în tine, cu tine. Așadar, la mulți ani, nouă, celor ce iubim și ne iubim!

iubirea 2

Mesaj de la El

Ești frumoasă ca o floare primăvara, o iarnă am avut în suflet până când ai apărut. Tu ești chiar mai mult decât acea floare unică, ești lumina ce-i dezvăluie splendoarea. Sunt fericit că ești în viața mea.

Mesaj de la Ea

Când ești cu mine îndrăznesc să număr stelele fără teama că aș pierde vreodată șirul. Știu că-mi ești alături, atent să-mi continui gândul, gata să inventezi alte și alte astre dacă ai vedea că astfel mă poți face fericită. Iubirea ta e mereu nouă, întotdeauna completă.

Mesaj de la El

Tu ești cea care întregește cercul destinului meu, ești tot ceea ce poate fi o femeie și știu că la tine trebuie să-mi opresc căutările. Nimeni nu ar putea vreodată să aibă locul tău în inima mea, știu că, oriunde aș privi, nu m-aș mulțumi niciodată cu mai puțin. Pașii mei au mers pe drumul către tine de la început.

Mesaj de la Ea

Când dorul mă mistuie, zâmbesc. Când iubirea mă cheamă, o trăiesc. Dacă furtuna vine, o gonesc. Te port în mine și n-am să te rănesc. Ești viața mea și tot ce prețuiesc. Cu toată inima, eu te iubesc.

iubirea

Mesaj de la El

Singurul meu adevăr ești tu. Frumoasă, delicată, reală. Îmi place să-ți rostesc numele, iubesc privirea ta. Mă simt eu însumi când sunt cu tine, nu pot minți, nu pot ascunde secrete. Vreau să fiu cum mă vezi tu pentru a nu te dezamăgi niciodată.

Mesaj de la Ea

Dacă aș fi fost Pygmalion, sculptorul ce are forța de a anima, și tot nu te-aș fi putut întruchipa mai bine. Ești cel care-mi este destinat, reveria nopților mele de singurătate, răspunsul la ruga mea. Ne vom iubi mereu mai intens, întotdeauna cu surpriză, din ce în ce mai deplin. Și din noi se vor naște tandrețea, mângâierea, entuziasmul, pasiunea, încântarea, emoția, zâmbetul, speranța, lumina. Voi fi pentru tine mai mult decât o floare, voi fi lumina ce dezvăluie a sa splendoare.

Mihaela Mușetescu

„Dragostea e chiar parte din suflet. E de aceeași natură. Iubirea e o scânteie divină ca și sufletul și tot ca el e incoruptibilă, indivizibilă, nepieritoare. E un punct de foc în noi, nemuritor și infinit, pe care nimic nu-l poate mărgini și nimic nu-l poate atinge. Îl simți arzând până în măduva oaselor și-l vezi strălucind până în adâncurile cerului.” (Victor Hugo)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here