Tinerii mai au idealuri?

0
830

tinerii mai au idealuriTinerii mai au idealuri?

Idealurile sunt cea mai subtilă și mai nobilă expresie a vieții. Ele sunt vârful de lance și țelul spre care tinde orice existență umană adevărată. Ele sunt lumina vieții. Trebuie neapărat să ne punem întrebarea: voi, tinerii din ziua de astăzi, mai aveți idealuri? Eu spun că aveți. Tocmai de aceea vă revoltați cu fiecare ocazie, deși uneori greșit, împotriva mizeriei și a ruginii pe care le vedeți în jurul vostru.

Tinerii – Gândire matură

Mulți dintre voi sunteți confuzi, nu știți ce vreți. Dar, atunci când discut cu voi și încerc să vă pun ordine în gânduri descopăr că aveți gândire matură și că însetați după adevăratele idealuri, nu după pseudoculturi și alte asemenea…

Citiți și Anii tineri și căutarea sensului vieții.

Știu foarte bine că vă este scârbă de cei care se folosesc de idealurile voastre și vă manipulează prin ele spre a-și atinge scopurile oculte. Vă este scârbă de cei care poartă măști și joacă roluri aparent „importante”, fiind în realitate nimic mai mult decât niște viermi. Vă este scârbă de demagogi și de cei care înșeală poporul. Pe aceștia să nu-i urmați niciodată. Vă recomand din suflet să-i respingeți cu toate puterile.

Tinerii – Trăiți potrivit adevăratelor idealuri

Așadar, este nevoie de extrem de multă atenție și conștiință, ca să nu fiți atrași de cei care, trădători ai idealurilor fiind, vă îndeamnă să distrugeți temelia vieții, care înseamnă adevărata Libertate, adevărata Iubire, adevărata Patrie, adevăratul Dumnezeu. Fiți foarte atenți la alegerile pe care le faceți. Nu vă lăsați înșelați de falsele idealuri. Și totuși, să înțelegeți că tinerețea fără idealuri este moartă. Este destinată distrugerii. Ca să nu se întâmple niciodată acest lucru, trăiți potrivit adevăratelor idealuri, care alcătuiesc temelia vieții.

„Tinerețe curată, tinerețe frumoasă”, de  Părintele Timotei Kilifis

Citiți și Tinerii să nu fie nehotărâți prea multă vreme.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.