Concert Extraordinar de Anul Nou cu Tiberiu Soare şi Alexandru Tomescu

0
145
Tiberiu Soare şi Alexandru TomescuFundaţia Calea Victoriei vă invită în seara zilei de 8 ianuarie, la Teatrul Odeon, să începeţi anul 2015 armonios, învăluiţi în acordurile luminoase din “Anotimpurile” de Vivaldi şi mângâiaţi de ritmurile pasionale semnate de Astor Piazzolla, informează un comunicat de presă.
Doi dintre cei mai iubiţi şi talentaţi muzicieni din tânăra generaţie, violonistul Alexandru Tomescu şi dirijorul Tiberiu Soare, împreună cu Symphactory Orchestra, vă propun un concert intens, care îmbină două stiluri muzicale diferite – Baroc şi Tango – în ambianţa elegantei Săli Majestic a Teatrului Odeon.

În pauza dintre prima parte a concertului din 8 ianuarie – „Anotimpurile”, de Antonio Vivaldi – şi partea a doua – „Anotimpurile de la Buenos Aires”, de Astor Piazzolla – participanţii vor putea ciocni un pahar de vin oferit de Valvis Holding, în foaierul teatrului.

Publicul este invitat să poarte ţinută de gală, pentru a se bucura de această seară muzicală specială în eleganta sală de spectacol, concepută în stil francez eclectic de marele arhitect Gr. P. Cerchez.

Tiberiu Soare este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni români, atât în ţară cât şi în străinătate.

El este dirijor principal al Orchestrelor şi Corurilor Radio, invitat să dirijeze orchestre celebre din Anglia, Franţa, Germania, Austria, Cehia, Rusia etc.

Alexandru Tomescu fascinează publicul cu vioara sa Stradivarius, în recitaluri şi concerte. A fost aplaudat cu entuziasm la Théâtre des Champs Elysées – Paris, Carnegie Hall – New York sau Metropolitan Arts Centre – Tokio.

Symphactory Orchestra este un ansamblu de tineri muzicieni, sub atenta formare muzicală a maeştrilor Tiberiu Soare şi Gabriel Bebeşelea. Ea a fost invitată să susţină concerte în cadrul Festivalului George Enescu, Bucharest Music Film Festival, B-Fit in the Street. Symphactory Orchestra a sprijinit apariţia cărţii “Pentru ce mergem la Operă?”, semnată de Tiberiu Soare.

Acest eveniment de excepţie în peisajul cultural bucureştean, intrat în tradiţia oraşului, este posibil datorită partenerilor noştri: BONDOC & ASOCIAŢII, ARVAL România BNP PARIBAS GROUP, Atelierele Antim şi Benefit Seven.

Biletele se pot achiziţiona numai de la Teatrul Odeon.

Costul biletelor este:
– PLATINUM – 159 lei (cat. I – loje centrale si rind 1 & 2);
– GOLD – 106 lei (cat. II – sala si loje laterale);
– SILVER – 74,2 (cat. III).

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here