Tenorul scoțian John Innes în concert extraordinar la Bacău

0
119

Tenorul John Innes va susține, duminică seară, pe scena sălii Ateneu din Bacău, un concert extraordinar acompaniat de Filarmonica „Mihail Jora”, sub bagheta dirijorului Ovidiu Bălan, cel care îl apreciază pe artistul britanic a fi în prezent „cea mai promițătoare voce masculină de operă din Scoția”.

tenorJohn Innes a obținut numeroase trofee naționale și internaționale de prestigiu, cea mai recentă și importantă fiind locul întâi în Concursul Național „British Got Talent” din Marea Britanie

„Sunt fericit că voi cânta pentru prima dată în România în fața unui public avizat, cel din Bacău, așa cum am aflat și constat dintr-o serie de vizionări ale spectacolelor oferite de Filarmonica din localitate. Este o formație muzicală a cărei prestație am urmărit-o în direct în Italia și pe care o apreciez în mod deosebit pentru valoarea instrumentiștilor, varietatea repertoriului și calitatea instrumentelor. De asemenea, sala mi-a plăcut foarte mult”, a declarat pentru AGERPRES tenorul scoțian.

Fost militar de carieră, John Innes a mărturist că a venit la Bacău la invitația unui fost parașutist militar, astăzi impresar, Eduard Pascal, a directorului Filarmonicii din Bacău, Pavel Ionescu, precum și a sopranei Georgeta Grigore, cea care îl va însoți în duetele concertului.

„Voi avea alături de mine o soprană și un tenor de mare valoare. Este o nouă provocare și sper ca spectacolul să fie pe placul băcăuanilor, deoarece au ales o muzică care se adresează publicului larg”, a precizat pentru AGERPRES maestrul Ovidiu Bălan.

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.