Teatrul din Marea Britanie celebrat de Twitter

0
137

TeatruSite-ul de socializare Twitter, organizează, pe 19 noiembrie, împreună cu Guardian Culture Professionals Network un eveniment, de o zi pentru a celebra teatrul din Marea Britanie. Sub Hashtag –ul #LoveTheatre, gala este deschisă tuturor de la instituţii şi organizaţii teatrale sau culturale, la profesionişti sau amatori, dar şi publicului iubitor de teatru.

Ziua va urmări trei teme distincte, conform theguardian.com. Fiecărei teme îi va corespunde un anumit hashtag  şi se va desfăşura pe un interval de timp definit:

#BackStage (10 a.m – 12 p.m) va oferi publicului și a altor profesioniști din domeniul artelor o privire, din spatele cortinei, asupra etapelor prin care o piesă de teatru prinde contur de la idee  până în ziua lansării

#AskATheatre (3 p.m. to 5 p.m)  va oferi o oportunitate unică pentru pasionații de teatru și actorii aspiranţi să discute cu  actori de primă mână despre  cum se produce magia teatrului.

#Showtime (7 p.m. to 10 p.m.) Cortina virtuală se ridică, iar cei din faţa monitoarelor pot trăi experienţa autentică a vizionării unei piese de teatru.

Scopul evenimentului, este să ofere companiilor de teatru, gratuit, oportunitatea de a vorbi despre arta teatrală, de a atrage publicul şi de a stabili noi colaborări, în întreaga lume, într-o perioadă marcată de lipsa fondurilor.

Companiile teatrale, care doresc să fie parte din acest proiect, precum şi cei interesaţi se pot să se înscrie la https://twitter.twimg.com/LoveTheatreDay

Prelucrat de Ema P.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.