Târgul KidsEducation, în premieră la Palatul Copiilor

0
201

KidsEducationPrima ediţie a târgului KidsEducation se va desfăşura în zilele de 26 şi 27 aprilie la Palatul Copiilor din Bucureşti iar potenţialii expozanţi mai au la dispoziţie o lună pentru înscrieri, informează un comunicat al organizatorilor. Intrarea vizitatorilor este liberă.

Clever Children, Garmy Kids, Academia Fantastică şi Orhideea Kids sunt doar câţiva dintre expozanţii care vor prezenta la târg oferte premium de educaţie pentru copii. Înscrierile la eveniment continuă până pe 7 aprilie.

La târgul KidsEducation pot participa grădiniţe, şcoli, afterschool-uri, edituri de cărţi pentru copii, firme care oferă cursuri extraşcolare pentru copii, dar şi ONG-uri dedicate educaţiei copiilor cu vârsta între 2-14 ani.

“Mă bucură interesul antreprenorilor români pentru acest târg. Sectorul educaţiei premium e în continuă dezvoltare şi atrage tot mai mulţi investitori, oameni interesaţi de viitorul copiilor. Astfel, vizitarea târgului se va dovedi un real avantaj pentru părinţii care doresc să ofere copiilor cele mai bune alternative în domeniul educaţiei. Fie că sunt în căutarea unei grădiniţe, a unei şcoli sau a unui after-school, ori poate sunt interesaţi de cursuri extracurriculare, KidsEducation este locul în care toţi părinţii pot face o alegere informată pentru educaţia copiilor” a declarat Jessie Constantin, director de proiect KidsEducation.

Târgul de oferte educaţionale KidsEducation are ca obiectiv organizarea periodică a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate oferte de top ale instituţiilor care activează în domeniul educaţiei pentru copii.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

Puteti accesa: https://jurnalspiritual.eu/targul-poveste-de-craciun-deschis-la-opera-comica-pentru-copii-din-capitala-foto/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here