Tabăra “Aripi de Înger” de la Săvineşti la ediţia a VIII-a

0
219

IMG_3470Părintele Petru Munteanu oferă zece zile de învăţătură creştină

Tabăra de creaţie “Aripi de Înger”, ajunsă astăzi la ediţia a VIII-a, se va derula sub îndrumarea părintelui Petru Munteanu, de la parohia “Sf.Voievozi” Săvineşti, pe parcursul a zece zile. Ca şi în anii trecuţi, tabăra este organizată la centrul social “Popasul iubirii creative” de pe lângă parohie, vizavi de primărie, dar şi la Şcoala veche (restaurată) din Săvineşti.

Anul trecut, au fost în tabără 198 de copii, iar anul acesta sunt aşteptaţi cel puţin tot atâţia elevi şi preşcolari. Astăzi ajung la Piatra Neamţ cei  32 de oaspeţi străini, tineri din Germania, din China- Hong Kong şi din Republica Moldova.

IMG_3485

“Copiii lasă, pentru câteva zile, computerul şi vor avea o cateheză prin iconografia bisericii noastre. Şi nu în cele din urmă, scopul taberei este ca participanţii să aibă un schimb intercultural, dat fiind faptul că avem invitaţi tineri din străinătate”, ne-a declarat părintele Petru Munteanu. “Tabăra este gratuită. Noi ne aşteptăm ca mare parte din cei care au participat anul trecut să revină, cu cel puţin câte un prieten sau doi”.

Doritorii vor fi luaţi cu microbuzul din faţa Muzeului de Istorie zilnic, la ora 9. Vor merge acasă în jurul orei 16. Masa de prânz va fi servită la centru,  gratuit.

IMG_3561

Geanina Nicorescu

Sursa Ziarul Ceahlaul

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.