Muzeul Swarovski Crystal Worlds, o feerie de peste 7,5 hectare | GALERIE FOTO

0
659

Swarovski Crystal WorldsMuzeul Swarovski Crystal Worlds reprezinta marea atracție pentru vizitatori ai Austriei. El include oportunități de a face cumpărături de la această firmă celebră de bijuterii și figurine de cristal. Muzeul va fi redeschis pentru public pe 30 aprilie 2015, după extinderea și reconfigurarea spațiilor de expunere și comercializare.

Potrivit DPA, preluată de Agerpres, acest adevărat spectacol este oferit turiștilor la Wattens. El se afla în apropiere de Innsbruck si va fi etalat într-un perimetru de peste 7,5 hectare. Nouățile Swarovski Crystal Worlds sunt o combinație între muzeu, galerie de artă modernă și magazin. Muzeul include o clădire complet reconfigurată în care sunt primiți vizitatorii și extinderea spațiului în care pot fi admirate mult râvnitele cristale Swarovski.

Compania a fost fondată de Daniel Swarovski în anul 1895. O sută de ani mai târziu, artistul multimedia Andre Heller a proiectat Swarovski Crystal Worlds cu ocazia marcării unui secol de existență a companiei.

81897578 88407493 533366370_c6e1d2f22d
crystal1

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here