Suc natural de legume pentru detoxifierea organismului – Rețetă

0
511

suc naturalRețetă de suc natural detoxifiant și energizant

Această reţetă de suc natural detoxifică puternic corpul şi îl curăţă, ajută la creşterea imunităţii şi a nivelului de sănătate. Asocierea unor legume în sucuri vine cu un număr imens de beneficii pentru întregul corp. Din punct de vedere terapeutic este foarte puternic și sănătos.

Acest suc natural ajută la scăderea tensiunii arteriale, a colesterolului şi a zahărului din sânge drenând şi curăţând corpul. Ajută, de asemenea, la tratarea acneei, eczemelor alergice şi curăţă pielea. Este un bun remediu şi foarte eficace pentru persoanele care suferă de boli autoimune. Aceste sucuri se extrag prin centrifugă, după care se amestecă. Se consumă câte 6 linguri, de 4-5 ori pe zi.

Suc natural – Ingrediente    
  • 50 ml de ridiche neagră
  • 40 ml de suc de ceapă
  • 100 ml de suc de ţelină
Efecte pozitive asupra organismului

Sucul de ridiche neagră este cunoscut şi renumit pentru capacitatea lui naturală de a ajuta la dizolvarea şi prevenirea formării de pietre la rinichi. El curăţă ficatul, ajută la tratarea răcelilor, a tusei şi problemelor digestive. Consumul acestui suc este recomandat iarna, datorită concentraţiei de vitamina C, care ajută la combaterea infecţiilor.

Sucul de ceapă şi cel de usturoi au proprietăţi anticancer asemănătoare. Scad nivelul de colesterol, previn formarea cheagurilor de sânge şi reduc tensiunea arterială. Este foarte bun pentru diabetici reglând sau reducând nivelul de zahăr din sânge. Consumul acestui suc îi ajută pe cei bolnavi de astm graţie efectului de relaxare a muşchilor bronşici şi previne spasmele. Ceapa este foarte bună pentru ficat deoarece conţine sulf. Sucul de ceapă include aminoacizi prin care detoxifică organismul de metale grele.

Sucul de ţelină este un curăţitor intern extraordinar, hidratant şi bogat în substanţe nutritive. Este benefic în detoxifierea rinichilor. Sucurile naturale care conţin ţelina ca ingredient sunt prescrise pentru eliminarea excesului de apă şi a toxinelor din corp. Ţelina e deosebită pentru scăderea tensiunii arteriale. Anumite boli (artrita, reumatismul, astmul) răspund bine la tratamentul cu suc natural de ţelină. Se poate bea după o zi extenuantă sau chiar seara, pentru un somn odihnitor.

Găsiți articole interesante la rubrica Stil de viață, pe care vă invit să le citiți.

Mădălina M.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here