Strigă către Domnul

0
255

strigaAproape este Domnul de toți cei care-l cheamă. (Psalmi 144, 18)

Dintru adâncuri am strigat către Tine, Doamne. (Psalmi 129, 1)

Atunci când, cufundat în adâncul păcatelor și al îndoielilor, în zadar cauți o rază de lumină, strigă către Însuși Domnul Iisus, și El te va auzi! Mergi la El Însuși, ca la Izvorul apei vieții. De ce să cauți mângâiere și sprijin la făpturile pământești, de vreme ce le poți găsi chiar la Ziditor? Să mergem, deci, la El și să strigăm către EL din străfundul deznădejdii noastre; să strigăm zi și noapte, neobosit, fără încetare, din adâncul neputinței și slăbiciunii noastre către atotputernicia Lui.

Fiecare din noi are dreptul să se apropie cu încredere de tronul harului, ca să primească milă și să afle har, spre ajutor, la vreme potrivită (Evrei 4, 16). Harul acesta i-a fost dat fiecăruia, chiar și celui mai slab, celui mai păcătos, celui mai neputincios dintre oameni, fiindcă aproape este Domnul de toți cei care-L cheamă (Psalmi 144, 18), fiindcă de vor striga către El, va auzi plângerea lor (Ieșirea 22, 23).

„Fiecare zi, un dar al lui Dumnezeu” – Ed. Cartea Ortodoxă

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.