Reţetă pentru artrită: Stafide înmuiate în gin

0
918
StafideStafide înmuiate în gin – Sunt alternativă naturală pentru analgezicele recomandate în cazul durerilor de artrită -această reţetă datează din anul 1990.

Remediul pe bază de stafide şi gin a fost răspândit de ziaristul american Paul Harvey. El recomandă această băutură pentru dureri de artrită. Reţeta este inedită şi eficientă iar în anul 1990 au fost utilizatori care au constatat o ameliorare reală a durerilor de cap şi a tulburărilor de somn.

Preparare

Puneţi un pachet de stafide aurii într-un borcan şi îmbibaţi-le cu gin. Închideţi ermetic şi lăsaţi la macerat până când se evaporă alcoolul (2 săptămâni). După acest interval de timp, păstraţi stafidele la frigider. Tratamentul constă în consumul a 9 stafide pe zi (fie simple, fie în combinaţii cu alte alimente: cereale sau iaurt, fie adăugate în reţete).

Alte tratamente naturiste pentru artrită

Dacă eşti în căutarea unei variante non-alcoolice de tratament, poţi mânca foarte des cireşe sau poţi consuma suc de cireşe.

Al doilea tratament este cel cu scorţişoară şi miere: consumaţi în fiecare dimineaţă o jumătate de lingură de scorţişoară cu 1 lingură de miere.

Ultimul pe lista tratamentelor naturiste este cel cu ghimbir: mâncaţi ghimbir proaspăt după fiecare masă.

Efecte benefice

Stafidele conţin o serie de acizi cu efect calmant, sunt bune pentru digestie, reduc aciditatea, ameliorează simptomele anemiei, tratează infecțiile şi ajută la întărirea sistemului osos.

Mădălina M.

Jurnal Spiritual

Alte articole aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here