Bucurestiul s-a transformat timp de trei zile într-o feerie de lumini | FOTO

0
349
Spotlight FestivalTimp de trei zile, în perioada 23-25 aprilie, de la Biblioteca Centrală Universitară până la Piața Națiunilor Unite, Calea Victoriei din Capitală s-a transformat într-o expoziție feerică în aer liber. Spotlight Festival, spațiile publice au fost revitalizate prin intermediul instalațiilor interactive și al spectacolelor de lumini.
Alături de spectacolele captivante reprezentate de cele 16 instalaţii de artă, faţadele clădirilor de pe acest traseu, Biblioteca Centrală Universitară, Muzeul Naţional de Artă al României, faţada Ministerului Afacerilor Interne, Teatrul Odeon, Cercul Militar Naţional, Palatul CEC şi Muzeul Naţional de Istorie vor prinde viaţă.
Deschiderea oficială a Spotlight Festival a avut loc vineri  23 aprilie. Ea a fost  marcată de un concert exploziv susţinut de Robin and the Backstabbers şi Alternosfera. Concertul a avut loc pe Strada Franceză din Centrul Istoric.
spotlightfestival2015-23.04-WEB-098

spotlight_festival_23.04_5 spotlight-465x390 Spot-Light-Festival-70-2-1000x600 odeon1 lumini_b-crop-644x416 Ghost-Ship-Amsterdam-SpotlightAna Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.