Se poate vindeca cancerul?

0
147

tratamentSigur că da! Sunt foarte mulți bolnavi care se vindecă de cancer prin credință. Cancerul este o boală vindecabilă, se pare că e o boală sufletească. Mulți părinți spun și mulți medici spun că e o boală sufletească. Sufletul acesta fals pe care-l creăm în noi (ca o dublură), prin faptul că suntem mereu nemulțumiți, că nu-l iertăm pe acela, nu-l iertăm pe celălalt, are tendința de a-și crea un trup în plus, de a-și face trupul lui.

Au fost oameni care au oprit evoluția bolii în clipa în care s-au împăcat cu cei cu care nu se puteau împăca, în clipa în care s-au spovedit. Gândiți-vă că aproape toți avem în viața noastră oameni pe care nu-i putem ierta; acela-i cancerul nostru, e cancerul sufletesc. Sau dacă zicem „eu îl iert, dar Dumnezeu să aibă grijă și să-l pedepsească”, aceea nu este iertare. Nu mă forțez să-l iert, îl urăsc! Îți dau Ție ura mea, fă Tu ceva cu ea!”. Și atunci voi vedea cum încet-încet această ură se transformă în rugăciune pentru el.

Iubirea pentru vrăjmași nu înseamnă să-l pup când mă întâlnesc cu el pe stradă. Ferească Dumnezeu! Înseamnă, în primul rând, să renunț la „dreptatea mea, să-mi înfrâng pornirea de a mă răzbuna, de a răspunde răului cu rău și apoi să mă rog pentru el așa cum mă învață Domnul și rugăciunea să fie vorbire cu Dumnezeu și nu numai strigare la Dumnezeu. Și să-I lăsăm și lui Dumnezeu timp să ne răspundă și libertatea de a ne răspunde cum voiește El și nu cum voim noi.

„Meșteșugul bucuriei” – Monahia Siluana Vlad

Jurnal Spiritual

V-ar mai putea interesa şi aceste articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.