Scris de mână pe e-mail. Funcţia e disponibilă pentru Gmail şi Google Docs

0
1824

scrisul de mânăGoogle a introdus o nouă funcţie pentru Gmail şi Google Docs ce le dă utilizatorilor posibilitatea de a trimite e-mailuri folosind scrisul de mână. Funcţia va fi disponibilă în peste 50 de limbi străine pentru utilizatorii Google, iar pentru Google Docs în 20 de limbi, informează CNN.

Potrivit  India Today, citată de Mediafax, ca să scrie de mană un e-mail, utilizatorii vor putea face asta cu ajutorul cursorului. Google va crea o versiune tipărită a acelor cuvinte şi va face sugestii pentru termenii similari dintre care internauţii îşi pot alege.

Intr-o postate de pe blog, Xiangye Xiao, Product Manager Google, a explicat că opţiunea pentru scrisul de mână va face ca internetul să fie utilizat mult mai uşor de oamenii din întreaga lume şi a subliniat că este un efort de „a sparge” barierele între diversele limbi.

Pentru a testa funcţia, utilizatorii trebuie să intre în setările generale ale Gmail sau Google Docs, să apese butonul care indică toate opţiunile privind limba.

Următorul pas este selectarea căsuţei în care scrie „Activează funcţia de introducere” şi va apărea o listă cu toate tipurile de tastatură pe care Google le deţine.

Limbile străine care au alături o imagine a unui creion sunt cele care pot fi folosite pentru opţiunea „scris de mână”.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.