Șase medalii de aur, cucerite de România la „Nadia Comăneci International Invitational”

0
344

img-0328-465x390Gimnastele din lotul naţional de junioare de la Deva nu au avut adversar la concursul „Nadia Comăneci International Invitational”, organizat duminică, de fosta campioană olimpică, la „Cox Arena” din Oklahoma.

Potrivit unui comunicat de presă, Alexandra Mihai (CSS nr. 2 Bucureşti), Olivia Cîmpean şi Ioana Crişan (CNS „Cetate” Deva) au câştigat concursul pe echipe, au ocupat tot podiumul la individual compus şi au terminat pe primul loc şi în trei finale pe aparate, obţinând şase medalii de aur, două de argint şi două de bronz.

Echipa României formată din cele trei junioare a totalizat pe cele patru aparate 106,100 puncte, ceea ce le-a adus medalia de aur. În clasament au fost urmate de echipa Gym-Fly (Canada) compusă din Laurie-Lou Vezina şi Victoria Jurca, iar locul 3 a fost ocupat de echipa Bart Conner Gymnastics Academy, pentru care a concurat Elisabet Vasileva (Bulgaria) şi americancele Jenna Dunn, Cameo Stapleton şi Ryan Henry.

La individual compus, Olivia Cîmpean şi Ioana Crişan au terminat la egalitate, cu 52,85 puncte, în timp ce Alexandra Mihai a fost nevoită să se mulţumească cu locul 3, ea neputând evolua la capacitate maximă din cauza unei accidentări suferite la încălzire.

În finalele pe aparate, Ioana Crişan s-a impus la sărituri şi bârnă, iar gimnasta arădeană, Olivia Cîmpean a câştigat medalia de aur la sol, devansând-o pe Mihai.În plus, Cîmpean şi-a trecut în palmares o medalie de argint la sărituri şi una de bronz la paralele.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.