Sanctuarul de urși de la Zărnești și Grădina Zoologică din Brașov, vizitate gratuit de copii

0
168

pui-de-urs-salvat-BrașovCâteva sute de copii au avut acces gratuit luni la Sanctuarul de urși „Liberty” din Zărnești și au vizitat Grădina Zoologică din Brașov.

Copiii au vizitat rezervația și au primit câte un cadou, un ursuleț de jucărie făcut la traforaj, pe care ei să-l coloreze cum doresc, informează Agerpres.

La Grădina Zoologică din Brașov, redeschisă în toamna anului trecut după doi ani de reabilitare totală, câteva sute de copii au vizitat luni țarcurile cu animale, dar au participat și la numeroase activități desfășurate la zoo de către Asociația Prietenii Grădinii Zoologice Brașov, eveniment finanțat integral de Asociație.

Astfel, copiii au avut la dispoziție Aleea desenelor copilăriei — unde voluntarii le-au colorat fețele copiilor cu diverse desene, flori sau chiar eroi din desenele animate; Aleea activităților copilăriei — cu hârtie creponată, decupaje; Aleea jocurilor copilăriei — unde au jucat șotron; Aleea desenelor pe asfalt — cu tema „Cum văd ei grădina zoologică”.

O mie de baloane multicolore inscripționate cu Grădina Zoologică Brașov au fost înmânate copiiilor până la 14 ani. Acestia au avut intrarea gratuită.

Manifestări dedicate Zilei Internaționale a Copilului s-au desfășurat începând de sâmbătă în mai multe zone ale Brașovului, în parcuri, la teatrele pentru copii, la cluburile elevilor, unde s-au organizat diverse concursuri, la baze sportive.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.