Samuel L. Jackson vrea să lanseze un cântec, cu mai multe vedete, în scopuri caritabile

0
144
samuel-l-jackson-weer-in-stephen-king-film-51471Actorul american Samuel L. Jackson vrea să lanseze, de Crăciun, un cântec interpretat de mai multe vedete, iar banii obţinuţi din vânzarea drepturilor vor fi folosiţi pentru organizaţia caritabilă One for the Boys care activează în domeniul luptei contra cancerului de prostată.

Jackson, în vârstă de 65 de ani, a declarat că el nu va cânta. El speră să poată înregistra cântecul interpretat de mai mulţi dintre prietenii săi celebri, la studiourile Abbey Road. Acestea au devenit faimoase pentru că au fost foloiste de trupa The Beatles, informează contactmusic.com.

“Nu cred că vocea mea va vinde vreodată ceva, iar modul meu de a cânta rap e şi mai rău. Faptul că as putea cânta şi eu nu va ajuta deloc. Am început să vorbim cu oamenii. Eu am apelat la câteva favoruri personale”, a declarat actorul american pentru tabloidul britanic The Sun.

La începutul acestui an, Samuel L. Jackson a devenit imaginea unei campanii de prevenţie a cancerului. Actorul îi încurajează pe bărbaţi să meargă regulat la control de specialitate.

Samuel L. Jackson, actorul-fetiş al lui Quentin Tarantino, a impresionat publicul şi criticii de cinema în “Pulp Fiction”, “Jackie Brown”, “Kill Bill 2”. El a jucat în peste 100 de filme, după ce s-a făcut remarcat în 1991 cu rolul din “Jungle Fever”, regizat de Spike Lee.

Printre performanţele actoriceşti ale acestuia se numără rolurile din “Pulp Fiction”. Pentru acest rol a fost nominalizat la Oscar, în 1995; el a câştigat un premiu BAFTA, dar şi trilogia “Războiul stelelor/ Star Wars”. Jackson a mai jucat, printre altele, în superproducţia “Omul de oţel/ Iron Man”, dar şi în “Mărul discordiei/ Lakeview Terrace”, în regia lui Neil LaBute. A câştigat un Urs de Argint la Festivalul de la Berlin, în 1997, pentru rolul din “Jackie Brown”, dar şi un premiu pentru cel mai bun rol secundar la Festivalul de la Cannes, în 1991, pentru rolul din “Febra iubirii”.

 Sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here