Sâmbătă: „Cupa Unirii” la tenis de masă

0
105
Mască individulă la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Sâmbătă, 25 ianuarie, este programată a doua ediţie a „Cupei Unirii”, competiţie de tenis de masă. Evenimentul are loc în Sala Polivalentă din municipiu, chiar pe suprafaţa de joc, începând cu ora 11.00.

tenisLa prima ediţie, organizată la sfârşitul anului trecut, au participat treizeci de concurenţi, din mai multe localităţi ale judeţului: Tulcea, Izvoarele, Badadag şi N. Bălcescu. Podiumul a fost ocupat de Mihai Manea (Tulcea, medaliat cu aur), Narcis Vana (Tulcea, argint) şi Cosmin Peiu (Babadag, bronz).

După cum a anunţat iniţiatorul acestei manifestări, Stere Rizu, competiţia este deschisă oricărui doritor, iar înscrierile se fac pe pagina de Facebook „Tenis de Masă Tulcea” ori la Sala Polivalentă, dar nu mai târziu de ora 10.30 (detalii suplimentare pot fi obţinute de la Stere Rizu: 0746/334.614). Taxa de participare este de 15 lei/competitor.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret pune la dispoziţie Sala Polivalentă, cum spuneam, inclusiv patru mese de competiţie (dintre care trei noi – nouţe). În afară de acestea, directorul Liviu Urlih a declarat că instituţia va asigura şi fondul de premiere (în sumă de o mie de lei), constând în cupe, palete, tricouri, diplome şi, fireşte, premii.

Stere Rizu a afirmat că taxa de participare va fi colectată într-un cont bancar destinat înfiinţării unei asociaţii sportive care să sprijine şi să promoveze tenisul de masă în judeţul Tulcea, demersurile sale – privind obţinerea certificatului de identitate sportivă – fiind susţinute necondiţionat de către DJST.

Sursa: obiectivtulcea.ro

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here