România, inclusă pe tabla jocului Monopoly cu Aeroportul Otopeni

0
358

MonopolyO ilustraţie a Aeroportului „Henri Coandă” din Bucureşti a fost inclusă în jocul Monopoly, ediţia „Here and Now”. Aceasta va fi lansată în toamna acestui an. Decizia a fost luată în urma unei campanii mondiale de votare organizate în perioada 13 februarie – 4 martie.

Provocarea lansată de Hasbro (firma creatoare şi distribuitoare a jocului Monopoly – n. r. ) a strâns mai mult de 4 milioane de voturi venite din partea fanilor din întreaga lume. Astfel, oameni din 182 de ţări au intrat în joc şi au votat unul dintre cele 80 de oraşe înscrise în competiţie. Lima şi Hong Kong au fost oraşele cu cel mai mare număr de voturi. Bucureştiul s-a situat pe locul 21 în topul celor mai apreciate oraşe din lume.

„Hasbro România anunţă cu bucurie că ţara noastră a ajuns pe tabla jocului Monopoly Here and Now. Competiţia a fost dificilă. Faptul că am concurat cu oraşe populare şi ţări mult mai mari decât România ne face să fim extrem de mândri de românii care s-au implicat în campania de votare. Ei au reuşit să menţină Bucureştiul în Top 10 cele mai votate oraşe din lume timp de două săptămâni. La finalul competiţiei au reusit să păstreze un loc pe tabla de joc Monopoly ‘Here and Now’ şi pentru România”, a declarat Larisa Popescu, brand manager Hasbro.

Aeroportul „Henri Coandă” va înlocui una dintre cele patru gări prezente în joc. El va avea drept „vecini” ilustraţii ale unor edificii din Hong Kong, New York, Londra, Moscova, Tokyo sau Sidney.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.