Reţetă – Sucuri de legume pentru detoxifierea organismului

sucuriAceastă reţetă naturală detoxifică puternic corpul şi îl curăţă, ajută la creşterea imunităţii şi a nivelului de sănătate. Asocierea acestor sucuri de legume vine cu un număr imens de beneficii pentru întregul corp şi este foarte puternic din punct de vedere terapeutic.

Acest suc ajută la scăderea tensiunii arteriale, a colesterolului şi a zahărului din sânge drenând şi curăţând corpul. Ajutând de asemenea la tratarea acneei, eczemelor alergice şi curăţă pielea. Este un bun remediu şi foarte eficace pentru persoanele care suferă de boli autoimune. Aceste sucuri se extrag prin centrifugă, după care se amestecă. Se consumă câte 6 linguri, de 4-5 ori pe zi.

Ingrediente    

50 ml de ridiche neagră

40 ml de suc de ceapă

100 ml de suc de ţelină

Efecte

Sucul de ridiche neagră este cunoscut şi renumit pentru capacitatea lui naturală de a ajuta la dizolvarea şi prevenirea formării de pietre la rinichi, curăţă ficatul, ajută la tratarea răcelilor, a tusei şi problemelor digestive. Consumul acestui suc este recomandat iarna, datorită concentraţiei de vitamina C, care ajută la combaterea infecţiilor.

Sucul de ceapă, la fel ca şi cel de usturoi au proprietăţi anticancer asemănătoare. Scad nivelul de colesterol, previn formarea cheagurilor de sânge şi reduc tensiunea arterială. Este foarte bun pentru diabetici reglând sau reducând nivelul de zahăr din sânge. Consumul acestui suc îi ajută pe cei bolnavi de astm graţie efectului de relaxare a muşchilor bronşici şi previne spasmele. Ceapă este foarte bună pentru ficat deoarece conţine sulf iar sucul de ceapă include aminoacizi prin care detoxifică organismul de metale grele.

Sucul de ţelină este un curăţitor intern extraordinar, hidratant şi bogat în substanţe nutritive. Este benefic în detoxifierea rinichilor. Sucurile naturale care conţin ţelina ca ingredient sunt prescrise pentru eliminarea excesului de apă şi a toxinelor din corp. Ţelina e deosebită pentru scăderea tensiunii arteriale. Anumite boli (artrita, reumatismul, astmul) răspund bine la tratamentul cu suc de ţelină. Se poate bea după o zi extenuantă sau chiar seara, pentru un somn odihnitor.

Mădălina M.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here