Elixir natural pentru orice afecțiune – rețetă

0
364

elixirElixir natural pentru diverse tulburări

Preparatul prezentat în cele ce urmează ne învață cum să pregătim acasă un elixir invincibil, pentru orice afecțiune. Pentru acest preparat medicinal s-a optat pentru cele mai alese ingrediente care, luate chiar și separat, sunt foarte puternice din punct de vedere terapeutic. Preparatul minune este recomandat pentru a trece cu brio peste obișnuitele probleme de sănătate. Acesta poate fi luat preventiv, sau ca adjuvant, pentru orice boală. Rețeta este foarte simplă, preparându-se foarte ușor acasă.

Elixir terapeutic natural

Ingrediente
  • 200 g de miere
  • 100 ml de suc de grepfrut
  • 100 ml de suc sau ulei de cătină
  • 50 g de polen crud
  • 50 ml de suc de aloe vera
  • 25 g de boabe de ienupăr
  • 15 g de tinctură de propolis
Mod de preparare

Pentru prepararea acestui elixir, se amestecă mierea de albine cu polenul şi boabele de ienupăr date prin râșnița de cafea. Se amestecă restul ingredientelor și se păstrează în borcane, închise ermetic, la frigider.

Efecte benefice

Grepfrutul este primul fruct recomandat ce ajută la tratarea obezității, a bolilor de rinichi, mahmurelii, răcelilor, îmbătrânirii premature. El scade riscul de cancer.

Cătina este un alt medicament natural de excepție, fiind considerată o farmacie naturală. Este recomandată persoanelor care suferă de imunitate scăzută, care au o sensibilitate mare la infecții și răceli. Preparatele din cătină ajută: în gripă, bronșite, anemie, depresie și îmbătrânire prematură.

Polenul este al treilea produs apicol foarte generos în substanțe nutritive. Conține vitaminele A, B, C, D, E, F, H, magneziu, potasiu, calciu, zinc și mangan.

Aloe vera este una din cele mai vechi plante medicinale. Este recomandată în diabet, constipație și imunitate scăzută.

Ienupărul este una dintre plantele pentru care timpul stă în loc, fiind mereu verde și viu. Fructele sale parfumate, colorate în violet, se coc chiar și iarna. Fructele de ienupăr ajută în: balonare, diabet, obezitate, pietre la rinichi și acnee.

Propolisul este un medicament complex, ce se pot scrie cărți întregi despre el, este produs de albine cu vaste aplicații terapeutice: plăgi, arsuri, micoze infecții și cancer.

Împreună formează un adevărat elixir pentru sănătate.

Mădălina M.

Jurnal Spiritual

Descoperiți mai multe remedii naturiste la rubrica Stil de viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.