A.G. Weinberger şi Rodica Popescu-Bitănescu, în spectacolele de la Teatrelli

0
153
Mască individulă la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Rendez-vousPrima săptămână din luna februarie îi aduce în sala de spectacole bucureşteană Teatrelli pe A. G. Weinberger, în concertul “Gringo de România”, şi pe Rodica Popescu Bitănescu, care susţine o partitură plină de umor în spectacolul “Rendez-vous” de Tudor Muşatescu, informează un comunicat al instituţiei.

Weekendul debutează la Teatrelli cu spectacolul “Gringo de România” al lui A. G. Weinberger, vineri, de la ora 20.00. Recitalul acestuia este un concert-spectacol în care compoziţiile originale îşi fac loc printre temele muzicale din anii ’20, ’30 până în prezent. În repertoriul său se regăsesc cele mai valoroase compoziţii proprii de blues, jazz, soul şi funk, precum şi piese din repertoriul lui B. B. King, Eric Clapton, Robert Johnson, Willie Dixon şi Muddy Waters.

Seara de sâmbătă poartă amprenta umorului autentic românesc, ilustrat cu iscusinţă în piesa “Rendez-vous” de Tudor Muşatescu, care va începe la ora 20.00.

“Rendez-Vous” este un “one-woman show” cu Rodica Popescu Bitănescu. Reprezentaţia porneşte de la un colaj de piese din opera autorului Tudor Muşatescu. Ea este o critică la adresa prostiei, inculturii, asimilării eronate a regulilor gramaticii limbii române.

Biletele pot fi achiziţionate la sediul Creart din Piaţa Alexandru Lahovari, Nr. 7 sau prin reţeaua de bilete Eventim.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here