Trucuri pentru menţinerea fericirii în cuplu. Ce ne recomandă specialiștii

0
163
Mască individulă la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

relaţia de cupluIubirea și respectul mențin în timp relaţia de cuplu, dar unele lucruri, foarte simple şi uşor de aplicat, pot avea un rezultat pozitiv în a păstra vie iubirea.

Menţinerea unei relaţii fericite în cuplu nu este floare la ureche și asta o poate confirma oricine care are o astfel de relație. Uneori este nevoie de  un efort din partea ambilor parteneri, însă există câteva trucuri pentru “impulsionarea” iubirii. Becomegorgeous.com, trece în revistă zece sfaturi ce ar putea fi utile.

1. Un cadou pregătit pentru zilele dificile

Acesta nu trebuie să fie un cadou costisitor sau un obiect. Însă, când simţiţi că partenerul are o zi grea, faceţi un efort să îl ajutaţi. Un preparat culinar deosebit, un masaj al spatelui sau un obiect oferit îi poate aduce partenerului în mod instantaneu zâmbetul pe buze.

2. Nu folosiţi niciodată expresia “Ţi-am spus eu”

Jubilarea în cazurile în care aveţi dreptate nu trebuie să facă parte din relaţia dumneavoastră. Dacă greşiţi, nu vă fie teamă să recunoaşteţi acest lucru. Însă, atunci când aveţi dreptate, lăsaţi să treacă de la dumneavoastră. Replici precum “Ţi-am spus eu” nu vor avea alt efect decât să tensioneze relaţia.

3. Împărtăşiţi experienţe fizice

Nu trebuie să mergeţi împreună la sala de gimnastică de fiecare dată, însă este bine să includeţi în planurile dumneavoastră activităţile fizice desfăşurate împreună.

4. Învăţaţi cum să vă stopaţi furia

Sunt necesare două persoane pentru o luptă, aşa că cel mai bine este să învăţaţi când trebuie să vă opriţi în astfel de situaţii. Un truc simplu ar fi acela de a vă prezenta argumentele în timp ce vă ţineţi de mână. Riscul de a degenera conflictul este mult mai mic în acest caz. De asemenea, puteţi să faceţi o plimbare pe jos în timp ce discutaţi anumite lucruri. Este mult mai bine să încercaţi să rezolvaţi conflictele în acest fel, decât ţipând unul la altul dintr-un colţ al altuia al camerei.

5. Împărţiţi treburile casnice în mod înţelept

Uitaţi de tradiţionalul rol al sexelor atunci când vine vorba despre responsabilităţile casnice şi purtaţi o discuţie onestă unul cu celălalt privind lucrurile care vă plac şi cele pe care urâţi să le faceţi în casă. Cădeţi de acord să preluaţi dumneavoastră responsabilităţile casnice pe care partenerul le detestă. În ceea ce priveşte treburile casnice pe care amândoi le detestaţi, este bine să acţionaţi pe principiul echilibrului.

6. Nu vă certaţi niciodată cu privire la lucrurile neimportante

Uneori este uşor să ajungeţi să vă certaţi de dragul de a vă proteja opiniile. Este bine să vă concentraţi pe ceea ce este cu adevărat important şi să ignoraţi ceea ce nu este.

7. Faceţi complimente

Toată lumea iubeşte să primească complimente, dar ele au impact mai mare dacă vin din partea partenerului şi dacă sunt sincere. Aşadar, nu ezitaţi să vă complimentaţi partenerul. Interacţiunile pozitive pot avea un impact bun şi pot să menţină relaţia cu scânteia aprinsă pentru mai mult timp.

8. Spuneţi “Mulţumesc!”

Arătaţi gratitudine atunci când partenerul îşi lasă treburile pentru a face ceva pentru dumneavoastră. Mulţumiţi nu doar pentru lucrurile de foarte mare importanţă, este important să aveţi o astfel de atitudine în fiecare zi, pentru a-i arăta partenerului cât de mult îl apreciaţi.

9. Îndemnaţi, nu împingeţi

Relaţia sănătoasă presupune faptul de a vă îndemna unul pe altul să învăţaţi noi lucruri . Acesta poate să fie un instrument foarte important. Totuşi, nu trebuie să forţaţi partenerul să facă lucruri pe care nu şi le doreşte sau de care nu îi pasă.

10. Rămâneţi interesaţi unul de altul – relaţia sanatoasa

Este simplu să presupuneţi că ştiţi totul despre partener, mai ales dacă sunteţi împreună de mult timp. Totuşi, trebuie să vă menţineţi interesul faţă de gândurile şi opiniile partenerului. De asemenea, angajaţi-vă în conversaţii cu partenerul şi este posibil să descoperiţi noi lucruri despre acesta.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here