Prima povestire scrisă de regina Victoria, publicată în premieră | FOTO

0
498

Laselles_2_3260389bO povestire scrisă de regina Victoria, atunci când avea aproape 11 ani, a fost publicată în premieră în 2015. Potrivit The Daily Telegraph, istorioara dezvăluie imaginaţia vie a unei fetiţe care visa la viaţa de dincolo de zidurile palatului.

„Aventurile lui Alice Laselles” (The Adventures of Alice Laselles) spun povestea fermecătoare a unei fete trimise la internat împotriva voinţei sale. În povestire mai există o mamă vitregă rea; un orfan francez cu un singur ochi şi un câine numit „Frisk” care mănâncă pâine prăjită cu unt.

Tânăra regina Victoria a scris povestirea ca exerciţiu pentru o compunere în limba engleză. Caietul de culoarea roşie pe care a fost scrisă aceasta a fost ulterior depozitat în arhivele regale ale Castelului Windsor. De existenţa lui nu au ştiut decât câteva persoane., unde existenţa sa a fost cunoscută doar de câteva persoane.

Queen-Victoria-book-Adventures-of-Alice-Laselles

Povestirea va fi publicată la 8 iunie, sub numele complet al autoarei: „The Adventures of Alice Laselles by Alexandrina Victoria, aged 10 3/4”, iar printre ilustraţii figurează imagini al păpuşilor de hârtie realizate realizate de Victoria, alături de guvernanta sa, baroneasa Louise Lehzen, relatează Agerpres, citând publicația britanică.

Laselles_1_3260376bPrincess Victoria 2

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.