RECOMANDARE DE LECTURĂ: Misterele Terrei. Marile provocări ale ştiinţei

0
192

misterele-terrei-marea-provocare-a-stiintei_1_fullsizeCunoştinţele omenirii se dublează o dată la şapte ani, iar acest ritm este în continuă creştere. Numai în domeniul medicinei sunt publicate anual peste un milion de lucrări ştiinţifice. Însă nu doar specialiştii în medicină riscă să se afunde în acest flux informaţional tot mai vast.

„Ne înecăm în informaţii şi suntem însetaţi de cunoaştere”, constata viitorologul american John Naisbitt, sugerând astfel că a cunoaşte înseamnă mai mult decât a fi informat.

La fel ca experienţa, informaţiile constituie pietre de temelie care doar prelucrate prin cercetare ştiinţifică, adică prin selectare, evaluare şi reflectare, pot deveni cunoştinţe. Iar ştiinţa se bazează pe curiozitate şi pe dorinţa intensă de a dezlega enigmele acestei lumi.

Misterele Terrei ne face cunoscute unele dintre tainele ce dăinuie de milenii pe Planeta Albastră şi pe care ştiinţa se străduieşte încă să le dezlege. Întregul spectru al cercetării este cuprins într-o singură carte!

Misterele Terrei,  Marea provocarea a ştiinţei, Editura Reader’s Digest

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.