Realitățile post-comuniste din România și Ungaria în fotogafie, în expoziție la Londra

0
104

tamasdezsoepiloguefloodedgeamanaO expoziție de fotografie dedicată realităților post-comuniste din România și Ungaria va putea fi vizitată de săptămâna viitoare la Londra, relatează The Independent.

Expoziția “Notes for an Epilogue”, semnată de fotograful de presă Tamas Dezso, se va deschide din 17 aprilie la Photographers’ Gallery.

“În cazul fotografiilor din România, am observat evenimentele ca spectator. Nu am intenționat să îmi formez o opinie. Nu am protestat împotriva a ceva. Am prezentat ceea ce am văzut. Situația este diferită cu imaginile din Ungaria. Acolo am văzut din interior procesele care conduc la evoluții negative: sărăcia care afectează jumătate din țară, activitatea unui guvern populist care se îndepărtează de valorile europene, și mișcările neonaziste, care apar cu o forță reînnoită”, mărturisește fotograful originar din Budapesta într-un articol semnat în The Independent, citat de Agerpres.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here