Primul PORTRET OFICIAL al bebeluşul regal: Prinţul George cu părinţii săi şi cei doi câini ai familiei

0
141

Familia regală a Marii Britanii a făcut public primul portret oficial care îl include şi pe prinţul George, alături de ducesa de Cambridge, prinţul William, dar şi de cei doi câini ai familiei, fotografia fiind făcută chiar de tatăl lui Kate, Michael Middleton, informează Daily Mail.

Cele două fotografii au fost făcute pe grădina din spate a reşedinţei Middleton, în Berkshire. Ea îi înfăţişează pe prinţul William şi pe ducesa Catherine zâmbind, iar în braţele acesteia pe micul prinţ George.

Deşi fermecătoare, fotografiile cu prinţul George sunt slabe din punct de vedere calitativ.

Nu prezintă acelaşi nivel de solemnitate caracteristic fotografiilor oficiale precedente ale casei regale, sunt de părere experţii. În plus, imaginile încalcă şi o regulă de bază din fotografie, fiind făcute în lumină.

prinţul George

Fotograful de celebritati, Brian Aris, a comentat imaginile realizate pentru familia regala.

”Este o decizie neobişnuită, dar poate reflectă abordarea tinerească pe care prinţul William vrea să o aducă”, a comentat fotograful de celebrităţi Brian Aris. ”Hotărârea de a le face fotografiile într-un mod atât de informal înseamnă că poate le lipseşte nivelul de solemnitate care ar fi aşteptat în mod normal. Dar, în ansamblu, aş spune că este destul de înviorător”, a adăugat acesta.

Reprezentanţii Palatului Kensington au spus că fotografiile cu prinţul George au fost făcute cu un aparat ieftin.

La începutul lunii august ducele şi ducesa de Cambridge stăteau la reşedinţa din Berkshire a soţilor Carole şi Michael Middleton.

Decizia de a-l folosi ca fotograf chiar pe tatăl ducesei le-a aparţinut lui William şi Kate, potrivit surselor citate de Daily Mail.

Prinţul William al Marii Britanii a vorbit, luni, cu multă căldură despre paternitate şi despre fiul său, George. El a spus despre micul print ă este „un ştrengar”. Acesta este primul interviu pe care ducele de Cambridge l-a acordat după ce a devenit tată, pentru CNN.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.