Prinţul Charles: Gândurile şi rugăciunile mele se îndreaptă către poporul român

0
132
Mască individulă la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Prinţul CharlesPrinţul Charles a transmis un mesaj de condoleanțe în care spune că a fost ”profund şocat” când a aflat despre tragedia din clubul Colectiv; el transmite că gândurile şi rugăciunile sale ”se îndreaptă către poporul român”.

“Am fost profund şocat când am aflat de teribila tragedie produsă, vineri, într-un club de noapte din Bucureşti. Vreau să ştiţi cât de mult simt pentru toţi românii care i-au pierdut pe cei dragi în acel incendiu îngrozitor. Inima mea este alături şi de cei aflaţi în spital şi de familiile lor aflate alături şi care aşteaptă cu nelinişte. Gândurile şi rugăciunile mele se îndreaptă către poporul român”, a scris Prinţul Charles, luni, într-un mesaj postat pe Facebook, prin intermediul Fundaţiei ”Prinţul de Wales Romania”.
Vineri seară, în clubul bucureştean Colectiv, 32 de persoane au murit, iar peste 180 au fost rănite, în urma unui incendiu declanşat de la artificii aprinse în faţa scenei unde avea loc un concert al trupei rock Goodbye Gravity. Un număr de 146 de răniţi au fost internaţi în 12 spitale din Capitală. Mai mult de jumătate dintre aceştia au ajuns în stare gravă sau critică.
Ana Grama
Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here