Primele imagini cu bebelușul regal. Ducesa de Cambridge a părăsit maternitatea | GALERIE FOTO

0
277

Britain's Prince William and his wife Catherine, Duchess of Cambridge appear with their baby son, as they stand outside the Lindo Wing of St Mary's Hospital, in central LondonDucesa Kate și prințul William l-au prezentat, în această seară, la ieșirea din maternitatea Saint Mary, pe micul prinț. Cei doi au răspuns întrebărilor jurnaliștilor prezenți și au fost protagoniștii unei adevărate ședințe foto ad-hoc.

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]

[fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]În jurul orei 21.15 (ora României) Prințul William și Ducesa de Cambridge, avându-l în brațe pe micul prinț, au părăsit Maternitatea St. Mary.

CITEŞTE ŞI:

Ducesa de Cambridge a născut un băieţel. Fiul prinţului William este al treilea în ordinea succesiunii la tron

Cuplul princiar s-a oprit pe treptele din fața maternității pentru a le permite sutelor de jurnaliști prezenți să încerce să imortalizeze prima apariție în public a bebelușului regal, dar și pentru a răspunde întrebărilor acestora.

bebe_main_91a47a3043_thumb_630_380

„Ei bine, are niște plămâni foarte puternici. E un băiat mare și, destul de greu… Sunt foarte emoționat. Încă nu ne-am decis asupra numelui, dar vom lua o decizie cât mai repede posibil”, au fost primele cuvinte ale Prințului William.

De altfel, William a făcut și o glumă cu privire podoaba capilară a bebelușului: „Are cu siguranță mai mult păr decât mine”.

La rândul ei, Catherine a declarat că „este un moment foarte special și plin de emoție și cred că fiecare părinte înțelege foarte bine aceste sentimente”.

Britain's Prince William carries his baby son in a car seat, as he leaves the Lindo Wing of St Mary's Hospital with his wife Catherine, Duchess of Cambridge, in central London

După ce s-au lăsat fotografiați de jurnaliști, Catherine și William au intrat din nou în maternitate pentru a reveni, în scurt timp, cu bebelușul așezat confortabil într-un scaun de mașină.

Ducesa s-a urcat pe bancheta din spate, alături de micul prinț, în timp ce William s-a suit la volanul mașinii de teren care i-a dus până la Palatul Kesington. Cuplul princiar a fost însoțit și de unul dintre bodyguarzi, acesta suindu-se în dreapta șoferului.

Britain's Prince William and his wife Catherine, Duchess of Cambridge appear with their baby son, outside the Lindo Wing of St Mary's Hospital, in central London

În această după-amiază, cuplul princiar și micul prinț au fost vizitați, la maternitate, de părinții Ducesei de Cambridge, dar și de Prinţul Charles, care a declarat la ieşire că bebeluşul regal este „încântător”, spunându-le jurnaliştilor că îl vor vedea în scurt timp.

În faţa Maternităţii Saint Mary, sute de jurnalişti au așteptat ore întregi apariția cuplului princiar și a celui mai celebru bebeluș din lume, la ora actuală.

Britain's Prince William holds his baby son outside the Lindo Wing of St Mary's Hospital before leaving with Catherine, Duchess of Cambridge, in central London

Titlul oficial pe care îl va deţine va fi „Alteţa sa regală prinţul de Cambridge”, potrivit serviciul de presă al Palatului St. James.
Casele de pariuri din Marea Britanie au făcut profituri uriașe zilele acestea. În privința numelui, s-a mizat pe George, James, Alexandru, Albert sau Philip, după străbunicul său.

Bebeluşul este primul copil al cuplului și al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Bebelușul a venit pe lume ieri, la ora 16.24 (18.24 ora României) și are 3,8 kilograme.

„Alteţa Sa regală Ducesa de Cambridge a născut cu bine un fiu la ora 16.24 (18.24, ora României). Bebeluşul cântăreşte 3,79 kilograme. Ducele de Cambridge a asistat la naştere. Regina, ducele de Edinburgh, prinţul de Wales, ducesa de Cornwal, prinţul Harry şi membrii celor două familii au fost înştiinţaţi şi sunt foarte fericiţi de această veste. Alteţa Sa regală şi copilul se simt bine şi vor rămâne la spital pe durata nopţii”, se arată în comunicatul oficial al Palatului Buckingham.

Britain's Prince William and his wife Catherine, Duchess of Cambridge appear with their baby son, outside the Lindo Wing of St Mary's Hospital, in central London

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.