Prima şcoală doctorală internaţională din România, la Sibiu în colaborare cu Sorbonne Nouvelle

0
306
Mască individulă la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

ULBSReprezentanţii Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) şi cei ai Universităţii Sorbonne Nouvelle au semnat, luni, un acord de cooperare pentru înfiinţarea primei şcoli doctorale internaţionale din România. Patru persoane urmeaza să primească burse pentru a se specializa în artele spectacolului.

La finalul evenimentului, semnatarii acordului de cooperare au afirmat că documentul consfinţeşte înfiinţarea “primei şcoli doctorale internaţionale din România”.

Potrivit directorului Şcolii Doctorale de Arte şi Media de la Universitatea Sorbonne Nouvelle, Catherine Naugrette, Sibiul întruneşte, datorită existenţei ULBS şi a Festivalului de Teatru, elementele necesare pentru deschiderea unei platforme doctorale “de calitate”.

Catherine Naugrette va conduce platforma de doctorate de la Sibiu. Aceasta, potrivit rectorului ULBS, va fi funcţională din anul universitar 2014 – 2015.

31116433

“Acordul care a fost semnat de către noi urmează să stea la baza întocmirii unui dosar care va fi trimis la Ministerul Educaţiei pentru aprobare. Aceste demersuri nu vor pute fi finalizate până în toamnă. Platforma va fi funcţională din anul universitar viitor”, a declarat rectorul ULBS, Ioan Bondrea.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here