Prietenia neobişnuită, dar frumoasă dintre un câine şi o bufniţă – Galerie Foto

0
968

Auzim frecvent vorbindu-se despre prietenie, acea relație strânsă cu o persoană dragă nouă, care ne oferă suport, încredere reciprocă și loialitate.

Deci, știm cu toții că această relație afectivă dintre două entități umane presupune o atitudine de bunăvoință și suport reciproc la nevoie sau în situații de criză.

Dar, ați fi crezut vreodată că între un câine și o bufniță se poate instaura o astfel de legătură afectivă?

Ei bine, iată că Tanja Brand, un fotograf profesionist din Germania, specializat în surprinderea celor mai frumoase imagini cu animale, a reuşit să scoată la iveală o neobişnuită relaţie de prietenie.

catel1

catel3

catel6

Potrivit http://www.boredpanda.com/, un câine-lup şi o bufniţă mică se simt foarte bine unul în compania celuilalt. Se îngrijesc şi se spijină reciproc şi au răbdare pentru a fi fotografiaţi împreună.

catel7

catel8

catel9

Așadar, câinele ciobănesc Ingo și micuța bufniță Poldi par a se simți foarte confortabil unul în preajma celuilalt, mai ales în timpul ședinței foto.

catel10

catel5

catel2

Fotografiile realizate sunt de departe unice și expresive, motiv pentru care site-ul lui Brandt abundă în colaje și fotografii ce scot în evidență prietenia instaurată între diverse animăluțe.

Alexandra Gîrbea

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.