Poveste cu tâlc – „Reciprocitatea”

0
814
old loveUn bărbat foarte sărac trăia împreună cu soția lui. Într-o zi, nevasta sa, care avea părul foarte lung, l-a rugat să îi cumpere un pieptene pentru ca astfel să poată să își îngrijească mai bine părul. Bărbatul i-a spus cu părere de rău că nu își permitea să îi cumpere un pieptene pentru că nici măcar nu avea bani să dea la reparat cureaua de la ceas care se rupsese. Femeia nu a insistat cu cerința sa.

Bărbatul a plecat la servici și în drumul său a văzut un magazin de ceasuri vechi, a privit în vitrina, iar mai apoi a intrat în magazin. Se hotărâse să își vândă ceasul pentru ca să îi cumpere soției sale un pieptene.

Seara, când a ajuns acasa cu pieptenele în mână să i-l dăruiască soției sale, omul a avut o mare supriză: Soția sa avea părul tuns foarte scurt. Ea i-a spus că și-a vândut părul pentru ca să îi poată cumpăra soțului ei drag o curea nouă pentru ceas.

Lacrimi de bucurie au început să le curgă pe obrajii lor; erau bucuroși că iubirea lor era puternica și reciprocă.

Sursa:traiestezambind.ro

[fbshare url=” https://jurnalspiritual.eu/poveste-cu-talc-reciprocitatea/ ” type=”button”][fblike url=” https://jurnalspiritual.eu/poveste-cu-talc-reciprocitatea/ ” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”] [linkedin_share url=” https://jurnalspiritual.eu/poveste-cu-talc-reciprocitatea/ ” style=”none”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.