Peisaje de foc și gheață

0
207
Translate in

Pompierii din Chicago au răspuns la un apel de urgență, când, în timpul unei demolări, un depozit părăsit, situat în partea de sud a orașului  luat foc.

facDupă cum informa Chicago Tribune,  incendiul care a izbucnit în Bridgeport afost unul dintre cele mei puternice din anul 2004 și până în prezent. Preț de patru ore, două sute de pompieri au încercat să stingă flăcările care au cuprins rapid clădirea de cinci etaje. Se pare că incendiul a fost observat chiar de un pompier care se afla în zonă.

gheataDatorită temperaturilor extrem de scăzute și a vâtului puternic, apa utilizată la stingerea incendiului, a transformat rapid depozitul și împrejurimile într-un spectaculos peisaj de gheață.

Purtătorul de cuvânt al Detaşamentului de Pompieri, Larry Langford, declara pentru Chicago Sun-Times”Acum se transformă într-un imens cub de gheaţă

gheata1Munca pompierilor a fost îngreunată. Din cauza condițiilor meteo extreme, hidranții și furtunirile utilizate la stingerea incendiului au înghețat și ele.

Echipamentul pompierilor aflați la datorie a fost și el învelit într-un stat de gheață.

 gheata2

Câteva zile mai târziu, pompierii  au pulverizat apă caldă pentru  topi stratul de gheață care a acoperit zonele salvate din incendiul izbucnit pe 23 ianuarie 2013.

gheata3

Emanuela P.

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here