Patriarhul Daniel: Îndemnăm pe toţi cei care preţuiesc personalitatea Majestăţii Sale să înalţe rugăciuni

0
218
Mască individulă la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Patriarhul danielPatriarhul Bisericii Ortodoxe Române a transmis un mesaj de susţinere pentru Regele Mihai, după ce Casa Regală a României a anunţat că regele se retrage din viaţa publică din cauza problemelor de sănătate.

“Am aflat cu îngrijorare de agravarea stării de sănătate a Majestăţii Sale Regele Mihai I al României, personalitate–simbol a istoriei poporului român şi a demnităţii naţionale. De aceea, ne rugăm lui Dumnezeu, doctorul sufletelor şi al trupurilor, să-i aline suferinţa şi să-i dăruiască sănătate”, a transmis Patriarhul Daniel.

“În acelaşi timp, îndemnăm pe toţi cei care preţuiesc personalitatea Majestăţii Sale să înalţe rugăciuni, împreună cu familia regală, pentru însănătoşirea sa”, a îndemnat Patriarhul Daniel.

Regele Mihai I este grav bolnav şi din acest motiv reprezentanţii Casei Regale a României au anunţat, miercuri, că regele se va retrage din viaţa publică., pentru că are nevoie de un tratament de lungă durată. Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a Majestăţii Sale, care a fost supus recent unei operaţii chirurgicale. Diagnosticele puse de echipa medicală sunt: “carcinomepidermoid metastazant” şi “leucemie cronică”.

Regele a transmis următorul mesaj: “În ultimele săptămâni am primit vestea unui serios diagnostic medical. Sunt sigur că fiica mea Margareta va găsi înţelepciunea şi forţa de a mă reprezenta şi de a duce la îndeplinire toate acţiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal să-şi continuie menirea şi să prezinte sfatul său custodelului coroanei. Consiliul Regal rămâne la dispoziţia custodelui coroanei”.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here