Părintele Constantin Coman va fi miercuri “librar pentru o zi”

0
115

Afis-pr-coman-web-312x467Părintele Constantin Coman se alătură miercuri campaniei “Librar pentru o zi” cu gândul de a atinge o altă latură a publicului cu recomandări de carte, dar şi cu sfaturi preţioase de viaţă, anunţă Librăria Bizantină, într-un comunicat.

“În postura de librar îmi doresc să fac propuneri din literatura teologică în contextul unei explozii de titluri, dar şi să stabilesc nişte posibile priorităţi. Voi indica şi ce literatură trebuie evitată pentru că avem cu toţii nevoie de un filtru. Aş vrea să deschid şi orizonturi spre o literatură care nu poartă eticheta de literatură teologică şi bisericească, dar e funcţională”, promite pr. prof. dr. Constantin Coman, şeful catedrei de Noul Testament, Facultatea de Teologie Ortodoxă “Justinian Patriarhul” din Bucureşti.

“Librar pentru o zi” îşi propune să susţină cartea în formă fizică şi să dea meseriei de librar importanţa cuvenită.

Până în prezent, campania i-a reunit în meseria de librar pe Andi Moisescu, Eugenia Vodă, Andrei Pleşu şi Olivia Steer.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here