Parcul “Lumea copiilor” din București

"Lumea copiilor" este și lumea celor mari

0
424

“Lumea copiilor” este și lumea celor mari

Lumea copiilor- Dacă veți trece prin zona Tineretului din București, este păcat să nu faceți o plimbare relaxantă și în Parcul Lumea Copiilor. Acest parc are mijloace de agrement ca aparate de gimnastică pentru  mișcare în aer liber. La orice oră aici sunt copii care se joacă în tuburi colorate.

Fântânile arteziene, sau miracolul apei în citadelă

În parcul Lumea copiilor, care se întinde pe o suprafață foarte mare, bucureștenii se pot bucura de splendidele fântâni arteziene ce abundă în mici cascade de apă. Aici găsim de asemenea chioșcuri colorate în albastru, galben și mov, înconjurate de o vegetație luxuriantă.

Parcurile din București sunt oaze de verdeață

În parcurile din București, aerul este mai curat și mai respirabil, pentru că toate zonele abundă de verdeață și de copaci maiestuoși. În  parc, pe trotuarele pavate cu ciment, se află desene cu șotroane, jocuri logice și matematice, pe care copiii au ocazia să se joace. Dar se găsesc diverse activități pentru toate vârstele. La intrare găsim chioșcul de închiriat biciclete și poți plăti modica sumă de 6 lei pentru asta.

Să nu uit să vă povestesc de clopoțeii cântători și încântători, care dintr-un sfert în sfert de oră, cântă o melodie scoasă parcă din altă lume. Băncile din parcul Lumea copiilor, sunt sub formă de creioane colorate. Aici găsești la o aruncătură de băț, tonete de unde poți servi o cafea și poți mânca floricele.

Parcul Lumea copiilor
Parcul Lumea copiilor
Lumea copiilor
Lumea copiilor
Lumea copiilor
Lumea copiilor
Lumea copiilor
Lumea copiilor
Lumea copiilor
Lumea copiilor

 

Ionela Moldovanu

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here