Pământul văzut din spațiu

0
168

pamant

Cum putem vedea Pământul văzut din spaţiu?

Un cercetător de știință american a creat o platformă în care postează zi de zi, imagini cu Pământul văzut din spaţiu. Acest lucru îi inspiră pe oameni să vadă altfel planeta pe care trăiesc, ne informează The Guardian.

O schimbare la nivel cognitiv și afectiv asupra conștiințeii noastre se produce atunci când apare efectul  “overview”. Acest proces a fost adus în discuție de către unii astronauți și cosmonauți, în timpul zborurilor spaţiale atunci când văd pentru prima dată Pământul.

Conform publicației britanice, Benjamin Grant a creat o pagină web denumită Daily Overview, în care publică imagini uimitoare şi suprinzătoare surprinse din spaţiu, care pun în valoare frumuseţea Terrei.

Ceea ce a frapat cercetătorii este faptul că în multe dintre situații este dificil de realizat ce semnificație exactă au fiecare, în parte.

Vom prezenta în cele ce urmează o galerie foto pentru a întări spusele anterioare.

pamant1Imagine ce surprinde valurile care se lovesc de plaja Bondi Beach, din Sydneypamant1Canalele din Port Grimaud, un orăşel de pe Riviera Franceză, în apropiere de Saint Tropez

Alexandra G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here