Săgețile nu zboară spre fața care zâmbește – Umor

0
212

zâmbeșteNu plânge pentru că s-a terminat, zâmbește pentru că s-a petrecut (Gabriel Garcia Marquez) – Zâmbește! Nu știi niciodată cui îi poți face ziua mai frumoasă cu zâmbetul tău (Pera Navacovici) – Săgețile nu zboară spre fața care zâmbește

zâmbeșteOperația estetică

O femeie de 50 de ani suferă o operație pe cord și pe masa de operație are o viziune. Îl întreabă pe Dumnezeu dacă va muri, iar El îi spune că nu, din contră va mai trăi încă 40 de ani.
Profitând de faptul că era în spital, a făcut tot ce era necesar pentru a redeveni frumoasă, masaje, liposucție, tratamente, micșorarea stomacului, eliminarea varicelor, îndreptarea nasului, botox pentru riduri de expresie.
Iese din spital și, când traversează strada, o lovește o mașină și moare.
Aflându-se cu adevărat în fața lui Dumnezeu, îl întreabă:
– Doamne, nu spuneai că voi mai trăi încă 40 de ani?
Privind-o mirat, Dumnezeu exclamă:
– Ah, draga mea, scuză-mă, dar nu te-am mai recunoscut!

La stomatolog

– Să vă anesteziez?
– Nu! N-am nevoie de extracții costisitoare. Nu-mi trebuie niciun anestezic. Nici cloroform, nici eter, niciun alt ser. Afară cu dinții, fără multă vorbă!
– Sunteți un pacient foarte curajos. Aș dori să am numai astfel de clienți. Vă rog, luați loc pe scaun…
– Nu, domnule dentist, nu mie trebuie să-mi scoateți dinții, ci nevestei mele, care e-n sala de așteptare…

Anita

Anicuța noastră a fost trimisă la pension în București. După câteva zile începu să-ți semneze corespondența către cei de acasă „Anita”. Mare i-a fost surprinderea când a primit următoarea scrisoare de la fratele ei:

Dragă Anita,

Îți mulțumesc pentru frumoasa scrisoare. Papaita și mamaita sunt sănătoși. Tanti Norita și unghiul Estefan au fost ieri la noi. De alaltăieri am o nouă prietenă – Sandita. Te îmbrățișează fratele tău,

Miguelito

Să profit mai mult de situație…

Părintele către copil:
– Georgică, să te duci la școală și să spui domnului profesor că n-o să te poți duce mâine la cursuri pentru că ai primit doi frățiori mici și o să am nevoie de tine acasă.
– O să spun că am primit doar un frate.
– De ce asta?
– De celălalt o să-i spun săptămâna viitoare!

Glume mai poți citi și aici.

Nu uita să porți un zâmbet pe față. Astfel, dacă te observă cineva, vei fi sigur că ai la tine cea mai frumoasă îmbrăcăminte pentru chipul tău! (M.M.)

„Tu știi cine zâmbește cel mai frumos? Citește din nou primul cuvânt și vei afla răspunsul!”

A consemnat Mihaela Mușetescu