Oamenii viitorului: Ce schimbări anatomice ce ar putea apărea | GALERIE FOTO

0
795
Mască individulă la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Oamenii de ştiinţă au analizat modul în care corpul uman s-ar putea adapta în viitor pentru a face faţă schimbărilor de mediu.

Modificările genetice luate în calcul sunt legate de traiul într-o lume acvatică după topirea gheţarilor, supravieţuirea într-o a doua eră glaciară sau colonizarea altor planete, relatează DailyMail.

Paleontropologul britanic Matthew Skinner, de la Universitatea Kent, a realizat, împreună cu artistul Quentin Devine, mai multe schiţe cu transformările pe care rasa umană ar urma să le suporte.

18tg2gppkrtipjpg

Astfel, unirea degetelor de la mâini şi picioare ar putea avea loc relativ repede, spun experţii, unii oameni suferind deja de o mutaţie genetică în urma căreia au degetele unite cu o peliculă asemănătoare înotătoarelor.

Future Evolution Women
Future Evolution Women

“Am putea să ne îmbunătăţim din punct de vedere genetic suficient de mult pentru a ne adapta modificărilor ce vor surveni pe Pământ. Unele dintre aceste modificări ar putea veni mai degrabă ca o necesitate şi nu ca o modificare normală, naturală. În timp ce unele schimbări ar putea avea loc în câteva sute de ani, altele ar putea dura câteva mii de ani”, a explicat Matthew Skinner.

Future Evolution Men
Future Evolution Men

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here