O treime dintre copiii americani se joacă cu telefonul mobil înainte de a învăța să meargă

0
204

baby_with_phone_DaveLawler_flickr-630x383O treime dintre copiii americani se joacă cu telefonul mobil înainte de a învăța să meargă sau să vorbească, potrivit unui studiu prezentat în cursul reuniunii anuale a societăților americane de pediatrie, care are loc la San Diego, scrie ziarul spaniol ABC.

Academia de Pediatrie recomandă să nu fie expuși la aceste dispozitive minorii care nu au împlinit 2 ani, relatează Agerpres.

Studiul a fost efectuat pe baza răspunsurilor date la un set de 20 de întrebări de părinții unor copii cu vârste cuprinse între 6 luni și 4 ani internați într-o clinică pentru pacienți cu venituri scăzute.

Dintre cei care au răspuns chestionarului, 97% aveau în casă televizoare, 83% tablete electronice, 77% telefoane inteligente și 59% acces la internet.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.