O româncă a cucerit premiul pentru poezie la „Simplesmente amor” din Brazilia

0
546
Mască individulă la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

ANDRATânăra Andra Gabriela Prodea a câştigat Medalia de aur (Premiul I) în cadrul celei de-a doua ediţii a concursului internaţional de poezie „Simplesmente amor” din Brazilia.

Poezia Andrei Gabriela Prodea este încărcată de imagini puternice, cu un subtil substrat filosofic. Ea vorbeşte de speranţă cu atât de multă efervescenţă, încât cititorul ajunge să iubească poezia în toate formele ei. Speranţa a ajuns să fie amprenta sa personală. Gândurile sale descrise cu acurateţe şi o simplitate cuceritoare i-au adus zeci de premii la concursurile la care a participat.

Născută în 1990 în Bucureşti, studentă a Facultăţii de Istorie a Universităţii Bucureşti, secţia Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, Andra Gabriela Prodea a ajuns și în finală unei alte prestigioase competiții literarare: Concursul Internaţional Roberto Juarroz din Argentina. Poetul argentinian Roberto Juarroz a fost cel care, în 1991, a introdus în terminologia transdisciplinară sintagma atitudine transdisciplinară.

Diploma 13

Andra Gabriela Prodea este membră a Reţelei Mondiale a Scriitorilor Hispanici din 2013 și a publicat deja două volume: „Ombre e luci all´orizzonte”, Editura Galassia Arte (Italia) şi „Arcoíris de sentimientos”, Editura United P.C. (Spania).

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here