Dragoste de mamă…

0
117
Mască individulă la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI
O imagine surprinsă după cutremurul din China din 14 aprilie 2010, care a avut magnitudinea de 7,1 grade pe Richter, a făcut înconjurul lumii prin intermediul site-urilor de socializare.

Cu toate că nu se ştie cine a făcut poza, aceasta este însoţită de o poveste tulburătoare. Imaginea are milioane de like-uri şi de comentarii.

mama - o povesteAceasta este o poveste despre sacrificiul unei mame din timpul cutremurului din China.

După ce cutremurul a luat sfârșit, iar salvatorii au ajuns la ruinele unei case, au zărit trupul unei femei printre fisurile unui zid. Li s-a părut ciudat când au vazut femeia stând în genunchi ca și cum s-ar ruga: trupul ei era aplecat în față, cu mâinile sprijinite de un obiect. Cu greu, șeful echipei de salvare a ajuns la trupul femeii sperând sa mai fie încă în viață, dar trupul rece și rigid al acesteia l-au făcut pe acesta să înteleagă că femeia nu supraviețuise.

Atât șeful, cât și restul echipei au părăsit casa continuând operatiunile de salvare ale supraviețuitorilor. Totuși, din unele motive, liderul echipei a fost îndemnat de propria sa costiinta să se întoarcă la casa femeii decedate.

Din nou, el a îngenunchiat, încercând sa ajunga la trupul ei. Dintr-o dată a strigat cu entuziasm: “Un copil! Aici este un copil!” Întreaga echipă a lucrat împreună pentru a scoate copilașul din ruine. Era un băiețel de 3 luni, înfășurat într-o pătură, care a fost protejat de corpul mamei sale.

Evident, femeia a făcut un sacrificiu enorm pentru a-și salva fiul.

În momentul în care a început cutremurul iar clădirea s-a prăbușit, ea și-a folosit corpul pentru a face un paravan care să-i protejeze fiul. Când a fost găsit, băiețelul încă dormea liniștit. Medicul care a preluat copilul pentu a-l examina, a găsit în brațele micuțului un telefon mobil care avea următorul text pe ecran: “Dacă supravietuiești, trebuie să îți amintești că te iubesc.” Acest telefon a fost trecut din mână în mână, iar toți cei care au citit mesajul au început să plângă.

Sursa: graiulortodox.wordpress.com

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here