O fetiţă de doi ani a bătut recordul la tirul cu arcul

dolly-shivani-cherukuriO fetiţă de doi ani din India, antrenată de când era bebeluş pentru a deveni campioană la tirul cu arcul, a bătut un record naţional, anunţă India Book of Records.

Cu nouă zile înainte de a împlini trei ani, Dolly Shivani Cherukuri a devenit cea mai tânără candidată care a acumulat 200 de puncte la distanţele de 5 şi 7 metri, a spus Biswaroop Roy Chowdhury, de la cartea recordurilor din India, transmite Agerpres.

Ea a fost concepută după decesul fratelui său, campion internaţional şi antrenor de tir cu arcul, într-un accident rutier în 2010. Copilul cel mare al cuplului a murit în 2004.

Dolly Shivani Cherukuri este “cea mai tânără din ţară care a atins acest obiectiv”, a declarat Chowdhury, pentru AFP, din statul indian Andra Pradesh (sud-est), unde a fost stabilit recordul. “Va fi greu de doborât”, adăugat acesta.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here