Nava Enterprise din „Star Trek” este la sol, în China

0
327

kpgbcij3robez7jybwna5562f3f4ddd57Omul de afaceri chinez Liu Dejian, fondator al companiei de jocuri video NetDragon și admirator înfocat al seriei „Star Trek”, și-a construit birourile sub forma navei Enterprise din popularului serial științifico-fantastic.

Potrivit ziarului South China Morning Post, birourile „galactice” se află în orașul Fuzhou, din provincia Fujian, și au fost construite cu avizul postului de televiziune CBS, proprietar al drepturilor serialului „Star Trek” căruia Liu i-a cerut acordul.

Replica navei Enterprise, care stă la baza multor sezoane ale serialului și filmelor pentru marele ecran „Star Trek” a costat un miliard de yuani (160 de milioane de dolari) și are o suprafață egală cu trei terenuri de fotbal.

Trekkie Liu, 43 de ani, a fost unul din pionierii jocurilor video chineze iar în prezent ocupă locul 320 în topul celor mai bogați oameni ai planetei elaborată de Forbes, transmite Agerpres.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.